chevron_right
Helyi hivatalos közlöny

Pillanatfelvétel

színház előadás stúdióterem
calendar
Csíki Játékszín, Hunyadi László kamaraterem
Esemenyek 2022 Csikijatekszin Pillanatfelvetel

Az előadás egy rendkívül aktuális etikai kérdést vet fel emberi léptékben. Mennyire vagyunk még képesek együttérezni, esetleg megérteni szomszédaink szenvedését: egy másik utcában, egy másik városban, egy másik országban, egy másik kontinensen élőét? Milyen mértékben tudok Én autentikus kapcsolatot kialakítani a Másikkal?

Egy olyan világban, amelyet elárasztanak a valóságshow-k és infantilis vetélkedők, és amelyben egy horrorfilm vagy egy valóságos háború képei adják az embereknek a napi szükséges adrenalinadagot, mi lehet az újságírók küldetése a konfliktusövezetekben? Szigorúan az események kibontakozásáról való tudósítás, szükségszerűen gyorshírként? Az úgynevezett történelmi jelenségek okainak (elkerülhetetlenül felszínes) feltárása, megismerésének megkönnyítése? Vagy talán, ahogy a darabból kiderül, inkább az lenne a feladatuk, hogy szavakkal és képekkel meséljék el az emberek történetét. A mikrotörténelem rögzítése. Emberi sorsok megörökítése kritikus, hősies, tragikus pillanatokban.

Az előadás 14 éven aluli nézőink számára nem ajánlott.

????  Online jegyvásárlás: https://in-time.hu/

☎️  Helyfoglalás a 0748-168-506-os telefonszámon a pénztár nyitvatartási idején. Az előzetesen lefoglalt jegyek kiválthatók a színház a jegypénztárában hétfőn, szerdán és pénteken 12 és 15 óra között, valamint kedden és csütörtökön 15 és 19 óra között, illetve az előadások előtt egy órával.

Bővebben
Esemenyek 2022 Csikijatekszin Pillanatfelvetel