chevron_right
Monitorul oficial local

Concurs de proiecte de management pentru Teatrul Municipal „Csíki Játékszín”

Conform art. 43. din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor de cultură, cu modificările și completările ulterioare, managerului care a obținut, în urma evaluării finale, rezultate mai mari sau egale cu nota 9, are dreptul să depună un nou proiect de management.

 

Concursul de proiecte de management pentru ocuparea postului de manager la instituția publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Local Municipal Miercurea-Ciuc: Teatrul Municipal Csíki Játékszín se face în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, precum și în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Culturii nr. 2799/2015 pentru aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și desfășurare a concursului de proiecte de management, a Regulamentului-cadru de organizare și desfășurare a evaluării managementului, a modelului cadru al caietului de obiective, a modelului-cadru al raportului de activitate, precum și a modelului-cadru al contractului de management.

După evaluarea finală al managerului la instituția publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Local Municipal Miercurea-Ciuc: Teatrul Municipal Csíki Játékszín, a fost aprobat rezultatul final de 9,26 prin Dispoziția nr. 284/2024 privind aprobarea rezultatului evaluării finale a managementului la instituția publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Local Municipal Miercurea-Ciuc – Teatrul Municipal Csíki Játékszín.

Astfel, Municipiul Miercurea-Ciuc a elaborat Caietul de obiective pentru noul proiect de management al managerului care a obținut, în urma evaluării finale, rezultate mai mari sau egale cu nota 9, la instituția publică de cultură aflată în subordinea Consiliului Local Municipal Miercurea-Ciuc: Teatrul Municipal Csíki Játékszín.

 

Caiet de obiective

Hotărârea nr. 23 / 2024

Rezultat - Etapa I.

Rezultat - Etapa II.

Rezultat final