chevron_right
Monitorul oficial local

AM FINALIZAT REABILITAREA LICEULUI TEHNOLOGIC „KÓS KÁROLY”

01

Astăzi a avut loc recepţia tehnică a proiectului, aceasta fiind momentul final în procesul de reabilitare a clădirii Liceului Tehnologic „Kós Károly”. Prin investiţia de peste 6 milioane de lei s-a efectuat reabilitarea exterioară şi interioară a imobilului.

 

După o întârziere considerabilă faţă de planurile iniţiale, Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc a recepţionat astăzi lucrările de reabilitare al Liceului Tehnologic „Kós Károly”. Antreprenorul a fost societatea  locală Tectum Company, lucrările fiind îngreunate de o serie de modificaie a planurilor de execuţie. Prin acest prioect s-au modernizat istemele de încălzire, electricitate, apă şi canalizare, toate încăperile şi toaletele au fost renovate, pereţii au fost izolaţi, iar pe acoperiş a fost instalat un sistem de panouri solare.

Există încă unele deficienţe minore privind  rotecţiei împotriva incendiilor, care trebuie să fie rezolvate înainte de începerea anului şcolar.

Costul lucrărilor este de 6,08 milioane de lei, cu o contribuţie de 3,05 milioane din partea UE, şi 466.000 de lei din partea guvernului României, diferenţa fiind acoperită de primărie din bugetul propriu.

01