chevron_right
Monitorul oficial local

Accesibilitate

DECLARAŢIE PRIVIND ACCESIBILITATEA

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc se angajează să asigure accesibilitatea site-urilor sale web în conformitate cu Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 112/2018 privind accesibilitatea site-urilor web și a aplicațiilor mobile ale organismelor din sectorul public, aprobată prin Legea nr. 90/2019 (OUG nr. 112/2018).

Prezenta declarație privind accesibilitatea este valabilă pentru site-ul https://szereda.ro/ https://miercureaciuc.ro/ 

Acest site web https://szereda.ro/ https://miercureaciuc.ro/ este parțial conform cu OUG nr. 112/2018, ca urmare a neconformității menționate mai jos.

  1. Utilizarea meniului de accesibilitate nu are efect asupra actelor comunicate în Monitorul oficial local de la următoarele submeniuri Statutul unității administrativ-teritoriale, Hotărâri, Proiecte de hotărâri, Procese-verbale ale ședințelor, deschise în browser. 
  2. Utilizând profilul de accesibilitate de dislexie, în locul unor icoane de pe site apar afișate denumirea icoanelor.

Conținutul indicat mai jos nu este accesibil din motive de neconformitate cu OUG nr. 112/2018:

Asupra actelor menționate din punctul 1 de la neconformități nu are efect meniul de accesibilitate pentru că sunt fișiere pdf, care pot fi deschise în browser.

Site-ul https://szereda.ro/ https://miercureaciuc.ro/ pune la dispoziție Widgetul de accesibilitate a site-ului UserWay care utilizează un server dedicat de accesibilitate. Software-ul permite site-ului nostru să își îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate a conținutului web (WCAG 2.1). Meniul de accesibilitate poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în partea dreapta, în josul paginii. Pentru declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru ca meniul de accesibilitate să se încarce în întregime.

Prezenta declarație a fost elaborată la data 27.06.2023

În cazul în care ne semnalați orice neconformitate cu privire la accesibilitate, noi vom depune toate eforturile posibile în vederea soluționării problemelor semnalate și mărirea gradului de accesibilitate a site-ului. 

Feedback şi date de contact:

Miercurea-Ciuc, Piața Cetății nr.1, 

email: primaria@miercureaciuc.ro sau varoshaza@szereda.ro,

telefon: 0266 315 120 (int. 227).

Persoană desemnată ca și responsabil de accesibilitate: Illyés Gellért 

Date de contact ale autorităţii competente de aplicare a legii:

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), Bd. Libertăţii nr. 14, Bucureşti, sector 5

e-mail: monitorizare.accesibilitateweb@adr.gov.ro